Κρήτη: Που θα γίνουν αύριο διακοπές ρεύματος
Κρήτη: Που θα γίνουν αύριο διακοπές ρεύματος

Κρήτη: Που θα γίνουν αύριο διακοπές ρεύματος

Για αύριο Κυριακή έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, για την αναβάθμιση και συντήρηση των δικτύων. 

Στο νομό Ηρακλείου

Από 7:30 π.μ. έως 10:00 π.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στην οδό Αβέρωφ, από Έβανς έως Ανωπόλεως και Σμύρνης, από Ρούσου Χούρδου έως Τριφύτσου.

Από 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στη περιοχή της συμβολή της Λ. Κνωσσού με Παπαναστασίου, Λ. Κνωσσού από Παπαναστασίου μέχρι Πολυξύγκη, Αλεξανδρίας, Μελετίου Πηγά, Σήφακα, Μηνά Γεργιάδου από Παρθενίου Κελαιδή έως Παρασκευοπούλου και Πολυξύγκη από Μελετίου Πηγά έως Γεωργιάδου.

Από 1:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στη Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, στην οδό Ο, στην οδό Π, από οδό Β μέχρι οδό Κ, όλη την οδό Κ και στην οδό Ι από Β μέχρι Δ, και ενδεικτικά στις επιχειρήσεις Κρεμέλ, μπετόν Μεσσαράς, ΕΔΙΣΑΚ, Ενεργειακή κοινότητα Θαλής, Τρανσμπετόν, ΜΑΡΜΙ ΑΕ, Πλαστικά Κρήτης ( πρωην Βαθυπέτρου), Κλινάκη, Ενα Cash and Carry, και εργοστάσιο Καστρινογιάννη.

Στο νομό Ρεθύμνου

Από 7:30 π.μ. έως 5:30 μ.μ.: Στο Ρέθυμνο στις οδούς Χορτάτζη, Κουντουριώτη, Καντανολέωντος, Δρουλίσκου και Βασιλάκη.

Στο νομό Λασιθίου

Από 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ.: Στη Σητεία στις παρακάτω περιοχές Νταμάρι Δρακάκη, Αναμεταδότης Σκοπής, Γεώτρηση Αχλαδιανάκη, Ξερόκαμπος Σκοπής.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις