Αποτρόπαιο εγκλημα! Βρηκαν πτώμα 22χρονης σε βαλίτσα – Συνελήφθησαν οι γονείς της

Η νεαρή έφερε τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και μέρη του σώματος, αλλά πέθανε αφότου «πυροβολήθηκε δύο φορές στο στήθος».

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Η αστυνομία στην Ινδία συνέλαβε τους γονείς μιας νεαρής γυναίκας που φέρεται ότι τη δολοφόνησαν και πέταξαν στη συνέχεια το σώμα της κοντά σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Το σώμα της γυναίκας ήταν τυλιγμένο σε πλαστικό και χωμένο σε μια κόκκινη βαλίτσα και βρέθηκε πεταμένο σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Μαθούρα, στην επαρχία Ουτάρ Πραντές, αναφέρει το BBC.

Η κατηγορούμενη – ο πατέρας της Νίτεχ Κούμαν Γιάνταβ και η μητέρα της Μπραζαμπάλα δεν έχουν ομολογήσει εμπλοκή τους στην υπόθεση, ωστόσο οι Αρχές υποψιάζονται πως πρόκειται για «έγκλημα τιμής».

Το θύμα, η Ααγιούσι Σαντουλχαρι, 22 ετών, σπούδαζε σε ιδιωτική σχολή στο Δελχί, όπου ζούσε μαζί με την οικογένειά της.

Σε λεπτομερή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αρχές χθες Δευτέρα (21/11) αναφέρεται πως ο πατέρας δολοφόνησε την 22χρονη τον Νοέμβριο, μετά από καυγά για την πρόθεσή της να παντρευτεί έναν άνδρα κατώτερης κάστας.

Η αστυνομία πιστεύει πως η μητέρα τον βοήθησε να βάλει το πτώμα στη βαλίτσα και το πέταξαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Μετά τον εντοπισμό της βαλίτσας, ωστόσο, άνοιξε έρευνα για την υπόθεση. Η νεαρή έφερε τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και μέρη του σώματος, αλλά πέθανε αφότου «πυροβολήθηκε δύο φορές στο στήθος».

Πηγή: huffingtonpost.gr

Περισσότερες Ειδήσεις