Ηράκλειο: Καταδικάστηκαν ξανά παππούς και γιαγιά για την αποπλάνηση της εγγονής τους

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης έκρινε ένοχους και τους δύο, διατηρώντας τις πρωτόδικες ποινές. Στον παππού επιβλήθηκε και πάλι δεκαετής ποινή κάθειρξης και επιστρέφει στη φυλακή και στη γιαγιά επιβλήθηκε τριετή ποινή φυλάκισης.

Και οι δύο ήταν απόλυτα αρνητικοί για όσα τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι το κοριτσάκι όσο έμενε κοντά τους ήταν ένα χαρούμενο παιδί που αγαπούσε τους παππούδες του και έπαιζε μαζί τους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 2013 και ενώ το παιδάκι ήταν μόλις 3 ετών, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού περί ακατάλληλου περιβάλλοντος για το κοριτσάκι.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο πριν από 8 χρόνια, εκδικάστηκε σήμερα σε δεύτερο βαθμό.

Οι ασελγείς πράξης σε βάρος της εγγονής έγιναν όταν εκείνη ήταν 4 ετών. Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι ότι οι ασελγείς πράξεις γίνονταν μπροστά στα μάτια της γιαγιάς.

Οι ίδιοι αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται και ότι το παιδί ήταν ευτυχισμένο κοντά τους.

Ο 55χρονος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, ενώ στη γιαγιά ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Περισσότερες Ειδήσεις