Θεσσαλονίκη: Τέλος στην αγωνία για τον 25χρονο που εξαφανίστηκε στις Συκιές, εντοπίστηκε σώος

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τα τέλη του προηγούενου μήνα - Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας Ζ και είναι καλά στην υγεία του

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης ενός 25χρονου από την περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Τα ίχνη του 25χρονου είχαν χαθεί στις 27 Οκτωβρίου. Ο άνδρας εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στη Λεωφόρο Νίκης από αστυνομικούς της ομάδας Ζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, φέρεται να είναι καλά στην υγεία του και παραδόθηκε στους οικείους του.

Θυμίζεται πως η  «Γραμμή Ζωής» είχε ενεργοποιήσει ήδη από την 1η Νοεμβρίου Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert και είχαν δοθεί τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, μετά τη δήλωση εξαφάνισης στην οποία είχαν προσωρήσει συγγενικά του πρόσωπα. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συνέδραμαν και οι έμπειροι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος είχε φτάσει  στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα το τελευταίο διάστημα και φιλοξενείτο στο σπίτι της θείας του στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, είχε αναφέρει  ότι ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι έχοντας μαζί του μόνο έναν σάκο και ένα μπουφάν, χωρίς να πάρει μαζί προσωπικά του αντικείμενα, όπως ταυτότητα, κλειδιά, κινητό τηλέφωνο και πορτοφόλι.

Τελικά, ύστερα από εντατικές έρευνες των Αρχών και των εθελοντών, ο νεαρός εντοπίστηκε σώος παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε γαι τον εντοπισμό του από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις