Ηράκλειο: Σύλληψη 39χρονου για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία!

Ένας 39χρονος άντρας από το Ηράκλειο συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, μετά από την καταγγελία της 49χρονης συντρόφου του ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς της συναίνεσή της από τον Αύγουστο του 2022 ως και χθες 9 Νοεμβρίου.

Η γυναίκα έφτασε μέχρι την Ασφάλεια Ηρακλείου, καταγγέλλοντας το σύντροφό της τόσο για βιασμό όσο και για φθορές στο δίκυκλο όχημα που διατηρεί εκείνη. Περιέγραψε ότι η ζωή της είχε γίνει κόλαση και ότι ζούσε υπό το καθεστώς απειλών.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ήρθε στο φως άλλη μια καταγγελία σε βάρος του 39χρονου, αυτή τη φορά από την 34χρονη πρώην σύζυγό του, υπήκοο Ρουμανίας, η οποία κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο πρώην σύζυγός της την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις με βία και χωρίς τη συγκατάθεσή της επί έξι χρόνια, ως το 2019. Η γυναίκα έκανε λόγο για συμπεριφορές εκφοβισμού και συνεχών απειλών.

Τελικά στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνέλαβαν τον 39χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, για τη νομοθεσία περί ενδοοικογενειακής βίας, εξύβριση αλλά και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις