Χειροπέδες σε τρεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών τρεις Έλληνες, με την αστυνομία να προχωράει σε κατάσχεση περίπου ενός κιλού κάνναβης που είχαν μέσα σε βαλίτσα. 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, χθες το απόγευμα οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πλησίον της οικίας του τρίτου ημεδαπού. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 563 γραμμαρίων. Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο μικροποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 16,5 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του τρίτου ημεδαπού και στον ίδιο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 363 γραμμάρια κάνναβης
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• το χρηματικό ποσό των διακοσίων (200) ευρώ και
• ένα κινητό τηλέφωνο
• 12 καινούργιες συσκευασίες καρτοκινητού
• ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ηρακλείου.

Περισσότερες Ειδήσεις