Η Ένωση Ξενοδόχων για την υπόθεση του εκβιασμού εργαζομένων

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στην υπόθεση του εκβιασμού από ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας σε βάρος εργαζομένων αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου. 

Συγκεκριμένα, η Ένωση Ξενοδόχων αναφέρει:

«Ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα ζήτημα που εμπλέκει συνάδελφο με υπόθεση που διερευνάται από τις αρχές.
Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου διατυπώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ζητήματα γύρω από την εργατική νομοθεσία και την τήρηση της νομιμότητας ως προς αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα. Αγαπητοί συνάδελφοι,
ούτε αφορμές πρέπει να δίνουμε αλλά και πρώτα εμείς πρέπει να προασπιζόμαστε την μόνιμη μας θέση ότι είμαστε στην καρδιά της Ελληνικής οικονομίας.
Η δικαιοσύνη θα κληθεί να κάνει το έργο της και εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα επιβεβαίωσης της αξιοπιστίας μας και εξέλιξης του μοντέλου φιλοξενίας μας, με σεβασμό στον εργαζόμενο, τον προμηθευτή , τον πελάτη».

Υπενθυμίζεται, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, ότι σε βάρος του ξενοδόχου ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω, έχει ασκηθεί δίωξη για εκβίαση τετελεσμένη και σε απόπειρα. Ο επιχειρηματίας έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, την ερχόμενη Δευτέρα, μετά την αναβολή που δόθηκε σήμερα.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις