Φύλαγε τα χασισόδεντρα με… τόξα, καραμπίνα και μαχαίρια

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ένα μικρό όσο και ασυνήθιστο οπλοστάσιο έφερε στο φως η έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου στο σπίτι ενός Έλληνα ο οποίος συνελήφθη για καλλιέργεια ναρκωτικών σε μια περιοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας στην Χαλκιδική.

Στο σπίτι του ο δράστης είχε διαμορφώσει κατάλληλα έναν χώρο στον οποίο είχε εγκαταστήσει εξοπλισμό με μετασχηματιστή, λαμπτήρα και άλλα εξαρτήματα για την παράνομη καλλιέργεια πέντε δενδρυλλίων κάνναβης ύψους ενός μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα γραμμαρίων.

Εκτός από αυτά, όμως, στην κατοικία του δράστη κατασχέθηκαν δυο λειτουργικά τόξα και 15 βέλη τοξοβολίας, μια κυνηγετική καραμπίνα, ένα κυνηγετικό μαχαίρι και δυο ασύρματοι πομποδέκτες με τους οποίους φαίνεται ότι παρακολουθούσε τις ενδοεπικοινωνίες της ΕΛ.ΑΣ.. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί επικοινωνιών.

Περισσότερες Ειδήσεις