Διακοπές ρεύματος σε Ηράκλειο και Χανιά αύριο Σάββατο – Δείτε ώρες και περιοχές

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου και των Χανίων αύριο Σάββατο, σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ για λόγους συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων.

Στον νομό Ηρακλείου

Από 8:οο π.μ. έως 12:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Πατρός Αντωνίου από την οδό Επιμενίδου μέχρι τα τείχη και στην οδό Επιμενίδου από την οδό Ευρώπης μέχρι τη Λ.25ης Αυγούστου.

Από 8:00 π.μ. έως 3 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές: Στο Δ. Ηρακλείου, στην ε.ο. Ηρακλείου – Μοιρών στις περιοχές της πρώην επιχείρησης Ύδραμα, του φωτοβολταϊού σταθμού Κοκκινίδη, μετά το ΠΑΓΝΗ και το σχολείο στην οδ. Κασαπάκη, Στη Λειβάδα Βουτών και στις περιοχές των γεωτρήσεων Κορνηλίου, Περδικογιάννη στο δρόμο προς Σταυράκια, στην περιοχή Χριστοδουλάκη μετόχι, του εργοστασίου κρέατος Βασάλος, της ιδιοκτησίας Πολυχρονάκη στο δρόμο των Βουτών, μετά το ΠΑΓΝΗ έναντι διακλ προς Καλέσσα, του βουστασίου Περδικογιάννη, της επιχήρησεις Agrosector, των υδριμάτων Καλοκαιρινού και του κέντρο διασκέδασης Βενιανάκη.

Από 11:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ., στις παρακάτω περιοχές του δήμου Χερσονήσου: Στις Γούρνες Πεδιάδος, στην περιοχή των διαμερισμάτων Memories εντός του χώτη της πρώην Aμ.Βάσης και του camping Γουβών.

Στον νομό Χανίων

Από 8:00 π.μ. έως 9:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές: Στο θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων, Βλήτες, Στρατόπεδο Στεφανάκη (βλήτες) Μεραρχία Βλήτε, Λενταριανά (οδός Καράγιωργα και Παπαναστασίου, γύρω από βενζινάδικο Μιχελάκη και γύρω από σούπερ μάρκετ Αριάδνη).

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ στις παρακάτω περιοχές: Αγροκήπιο, Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις