Εγκλωβισμένοι στα οχήματα τους οι οδηγοί στη Εθνική - Επενέβη η Τροχαία
Εγκλωβισμένοι στα οχήματα τους οι οδηγοί στη Εθνική - Επενέβη η Τροχαία

Εγκλωβισμένοι στα οχήματα τους οι οδηγοί στη Εθνική – Επενέβη η Τροχαία

Στο τμήμα της Εθνικής Οδού στο ύψος του Αεροδρομίου ωστόσο νωρίτερα επενέβη η Τροχαία Ηρακλείου καθώς εξαιτίας των έργων υπήρξε νέο μποτιλιάρισμα με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων

Συνεχίζονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα και σήμερα στους δρόμους του Ηρακλείου με επίκεντρο το τμήμα του ΒΟΑΚ όπου εκτελούνται τα έργα ασφαλτόστρωσης από την Περιφέρεια Κρήτης.

Στο τμήμα της Εθνικής Οδού στο ύψος του Αεροδρομίου ωστόσο νωρίτερα επενέβη η Τροχαία Ηρακλείου καθώς εξαιτίας των έργων υπήρξε νέο μποτιλιάρισμα με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Οι οδηγοί παρέμειναν για πολύ ώρα  εγκλωβισμένοι στα οχήματα τους αφού η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν σημειωτόν.

Κυκλοφοριακός "στραγγαλισμός" επικράτησε σήμερα και στην Λεωφόρο Κνωσού με πριν την Λ.Παπανάστασίου εξαιτίας του εγκλωβισμού των οδηγών και των οχημάτων τους τόσο κατά μήκος της Παπαναστασίου όσο και στο επίμαχο τμήμα του ΒΟΑΚ.

 

Το σημερινό μποτιλιάρισμα επηρέασε και πάλι η εκτέλεση των έργων ασφαλτόστρωσης στο ΒΟΑΚ και κυρίως οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έγιναν σήμερα το πρωί αποκλείοντας την κυκλοφορία στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Παπαναστασίου με κατεύθυνση προς Γιόφυρο.

 

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλτόστρωση του ΒΟΑΚ στο ύψος της Παπαναστασίου

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις