Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» σήμερα το πρωί στον Αη Γιάννη Χωστό στην Παπαναστασίου και στην Παραλιακή Λεωφόρο (pics)

"Χάος" με μία λέξη χαρακτηρίζεται το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Ηράκλειο

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στην  επίσημη πρώτη σήμερα λειτουργία του νέου κόμβου στον Αη Γιάννη Χωστό στο ύψος της συμβολής των δρόμων Μαλάδων – Φοινικιάς  είναι στραμμένα τα βλέμματα μες την ελπίδα κυρίως των οδηγών να αποφέρει καρπούς η νέα κυκλοφοριακή παρέμβαση στην πολύπαθη περιοχή.

Την ίδια ώρα ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στην  οδό Παπαναστασίου για την έξοδο στον κόμβο προς την Εθνική. Αν και ολοκληρώθηκε η σήμανση των κυκλοφορικών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των έργων ασφαλτόστρωσης στο τμήμα του ΒΟΑΚ στο ύψος της Παπαναστασίου τα συνεργεία ακόμη να πιάσουν δουλειά για την ασφαλτόστρωση. Το μποτιλιάρισμα μάλιστα ξεκινάει , σύμφωνα με τις μαρτυρίες των οδηγών, από την Κνωσού στο ύψος του Κοιμητηρίου του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ η ουρά φτάνει μέχρι το Γιόφυρο.

Παράλληλα συνεχίζονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα και στην Παραλιακή Λεωφόρο οπού και εκεί ιδιαίτερα στις ώρες αιχμής η διέλευση αποτελεί μαρτύριο για τους οδηγούς.

Ο κόμβος στον Αη Γιάννη Χωστό, που κατασκευάστηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο  τίθεται σήμερα ουσιαστικά σε λειτουργία και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας αναμένεται να προχωρήσουν στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του.

Στις 7:30 πάντως το πρωί η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγονταν χωρίς πολύ σοβαρά προβλήματα, με την κίνηση βέβαια να είναι αυξημένη.

Λίγο μετά τις 8 ωστόσο η κατάσταση επιδεινώθηκε με την κυκλοφοριακή συμφόρηση να είναι πολύ έντονη στην περιοχή.

Ο κόμβος μπροστά από την εκκλησία που συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς αλλαγές εξακολουθεί να προκαλεί κυκλοφοριακό κομφούζιο καθημερινά και ιδίως τις ώρες αιχμής, πρωί και μεσημέρι.

 

 

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις