Κλειστή από σήμερα η αριστερή λωρίδα στο ΒΟΑΚ- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Με την ελπίδα να μην επαναληφθούν οι σκηνές ταλαιπωρίας των οδηγών στην εθνική οδό όπως αυτές που ζήσαμε πέρυσι το Μάιο, κλείνει από σήμερα η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο του ΒΟΑΚ στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Κνωσσού-Παπαναστασίου και για 1.500μ προς Ρέθυμνο (400μ μετά την άνω διάβαση προς οδό Ούλαφ Πάλμε).

Η παρέμβαση αφορά το πλαίσιο εκτέλεσης του έργου « Βελτιώσεις – Συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης για τα έτη 2020-2022» και στο σημεία πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ.

Η κυκλοφορία προς Ρέθυμνο θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και όλοι οι κόμβοι θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Ανακοίνωση από την αστυνομία

Η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του Β.Ο.Α.Κ για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στο τμήμα από κόμβο Κνωσσού-Παπαναστασίου έως κόμβο Γιόφυρο, έχει την σφραγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Ειδικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα υλοποιηθούν επί του Β.Ο.Α.Κ. σταδιακά στο ανωτέρω τμήμα, μήκους περί τα 3.500 μ. και στις δύο (2) κατευθύνσεις και θα αποκλείεται σε κάθε φάση η μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας του εκάστοτε ρεύματος, για μήκος περίπου 1.500 μ. και έπειτα η ίδια διαδικασία με αποκλεισμό, για τα επόμενα 2.000 μ.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνεται τμηματική διακοπή κυκλοφορίας κάθε φορά στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και ρύθμιση κυκλοφορίας με αποκλεισμό στις εισόδους και εξόδους των κατά περίπτωση κόμβων όπου θα παρέχεται ενημέρωση για εναλλακτικές λύσεις πορείας των οδηγών που επιθυμούν να εισέλθουν ή να εξέλθουν του Β.Ο.Α.Κ.
Η πρώτη φάση των εργασιών θα ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη 29.09.2022 οπότε και θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Χανιά στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Κνωσσού-Παπαναστασίου και για 1.500 μέτρα και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν να κλείσει ο δρόμος

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις