Χρηματοδότηση 98.000 ευρώ για τη διάνοιξη γεώτρησης στην Αρχοντική

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στο επίκεντρο παραμένουν οι προσπάθειες κάλυψης των αναγκών υδροδότησης των οικισμών του Ρεθύμνου, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που προκύπτει προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου για το κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης ενημερώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για την έκδοση απόφασης επιχορήγησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Ρεθύμνου με ποσό 98.000 ευρώ για τη διάνοιξη γεώτρησης στο Δ.Δ. «Αρχοντική» της Δ.Ε. Λαππαίων του Δήμου Ρεθύμνου.

Η σχετική απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ενημέρωσε το Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γ. Μαρινάκη   και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αρχοντικής κ. Μ. Τζιράκη ενώ δεν παρέλειψε να   ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη και συνολικά την ηγεσία του Υπουργείο Ναυτιλίας για τη σταθερή της στήριξη στα θέματα του Ρεθύμνου.  

 

 

 

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις