Άκης Τσελέντης: «Η σεισμικότητα δε λειτουργεί με χρονοδιακόπτη για «να κλείνει ο κύκλος της!»»

Ο Άκης Τσελέντης… ξαναχτυπά!

Με νέα ανάρτηση του, διερωτάται πως με το που σταμάτησαν οι εκρήξεις για το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου, σταμάτησαν και οι σεισμοί, τονίζοντας πως λίγος σεβασμός στους σεισμόπληκτους της περιοχής δεν βλάπτει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του: «Ένας επιστήμονας δεν πρέπει να εκφράζει κανένα επιχειρηματικό συμφέρον. Πρέπει πάντα ανεπηρέαστος να λέει τη γνώμη του αξιολογώντας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τα επιστημονικά στοιχεία. Η σεισμικότητα δε λειτουργεί με χρονοδιακόπτη για «να κλείνει ο κύκλος της!»

Κλασικό ερώτημα. Πως εξηγείται ότι μέχρι πριν λίγες ημέρες είχαμε κάθε μέρα δεκάδες σεισμούς στην περιοχή των έργων (όπου γίνονταν εκρήξεις σε γεωτρήσεις) και με το που σταμάτησαν οι εκρήξεις σταμάτησαν και οι σεισμοί;

Λίγος σεβασμός στους ταλαιπωρημένους σεισμόπληκτους των οποίων τα ήδη ευάλωτα σπίτια υπέστησαν επιπλέον ζημιές λόγο της επαγόμενης απο τις εκρήξεις σεισμικότητας δεν βλάπτει….

Μήπως η ΟΛΗ δράση ξεκίνησε από τα έργα; Ακούστε και τις δηλώσεις του Προέδρου του ΟΑΣΠ που το επιβεβαιώνει και αφήστε επιπόλαιες (για να μη πω τίποτε άλλο απόψεις)…»

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις