Realtors Kreta
Realtors Kreta

Στο Ηράκλειο το Παγκρήτιο Τουρνουά Αθλημάτων Άμμου (pics)

Το Ηράκλειο θα αποτελέσει το διεθνές κέντρο των αθλημάτων άμμου και παραλίας

Το ρολόι μετράει αντίστροφα… Σε λιγότερο από έναν χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2023, το Ηράκλειο θα αποτελέσει το διεθνές κέντρο των αθλημάτων άμμου και παραλίας. Πλήθος αθλητών, προπονητών, στελεχών και επισκεπτών, από τις 26 χώρες των τριών ηπείρων της λεκάνης της Μεσογείου, θα βρεθούν στην πόλη μας με αφορμή τη διεξαγωγή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σπουδαία διοργάνωση, η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Υφυπουργείου Αθλητισμού και το ΕΑΚ Ηρακλείου, διοργανώνουν το 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά Αθλημάτων Άμμου, το οποίο θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στις υπερσύγχρονες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Καρτερού.

Το Karteros Beach Sports Center αποτελεί το «σπίτι» όλων των αθλημάτων της άμμου και το Τουρνουά αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο δρόμο για του 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023».

Στο Ηράκλειο το Παγκρήτιο Τουρνουά Αθλημάτων Άμμου (pics)

Τα αθλήματα που θα διεξαχθούν είναι:
1. Beach Volleyball
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 14-16 Οκτωβρίου 2022
2. Beach Soccer
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 14-16 Οκτωβρίου 2022
3. Beach Handball
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 14-16 Οκτωβρίου 2022
4. Beach Basketball
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 24-26 Οκτωβρίου 2022

Στο Ηράκλειο το Παγκρήτιο Τουρνουά Αθλημάτων Άμμου (pics)

ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. Προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης, με υπογραφή, σφραγίδα ιατρού και ημερομηνία ιατρικής εξέτασης, όπου θα βεβαιώνεται ότι ο εξεταζόμενος κρίνεται υγιής να συμμετάσχει σε αθλητικές δραστηριότητες.
2. Προσκόμιση κατάστασης συμμετοχής για κάθε ομάδα η οποία να περιλαμβάνει:
• Ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας των συμμετεχόντων αθλητών.
• Ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας και υπογραφή του εκπροσώπου και του προπονητή (εάν διαθέτει η ομάδα). Ο εκπρόσωπος μπορεί να είναι και αθλητής της ομάδας.

Η κατάσταση συμμετοχής και οι ιατρικές βεβαιώσεις των αθλητών κατατίθενται στη γραμματεία πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες, μέσω του εκπροσώπου τους, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, εκτός του Beach Basket που ορίζεται για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5cwCIQIz7pnKHZVItZEFIjpiVVnSsTmiT2h4gk22b2Yiizw/viewform?usp=sf_link

Στο Ηράκλειο το Παγκρήτιο Τουρνουά Αθλημάτων Άμμου (pics)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ή όσες έχουν γεννηθεί πριν από τις 31/12/1994.
2. Στο τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν και δύο αθλητές ανά ομάδα (ένας για το Beach Volleyball) που έχουν γεννηθεί πριν από τις 31/12/2000.
3. Οι ομάδες μπορούν να συμπεριλαμβάνουν και γυναίκες αθλήτριες για τις οποίες ισχύουν τα ίδια ηλικιακά όρια.

Όλες οι ομάδες θα πρέπει:
1. Να ορίσουν έναν εκπρόσωπο στη δήλωση συμμετοχής. Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική.
2. Να προσέρχονται έγκαιρα στο γήπεδο προκειμένου να αγωνιστούν την προγραμματισμένη ώρα.
3. Να προσκομίζουν την κατάσταση συμμετοχής (και φωτοτυπία αυτής), καθώς και τις ιατρικές βεβαιώσεις των αθλητών κατά την έναρξη του αγώνα.
4. Να φέρουν ομοιόμορφη και κατάλληλη αθλητική περιβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα.
5. Να φέρουν ως αποδεικτικό των στοιχείων των αθλούμενων, το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιοδήποτε άλλο δημόσιο έγγραφο, το οποίο θα επιδεικνύεται στον διαιτητή μόνο εφ’ όσον ζητηθεί.

Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστεί οριστικά ανάλογα τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά.
Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα των Παράκτιων Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Καρτερού, με ιατρική επίβλεψη και με επίσημους διαιτητές και κριτές.
Το Karteros Beach Sports Center, το στολίδι της πόλης μας, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους προσφέρουν τα μέγιστα στον ηρακλειώτικο, παγκρήτιο και πανελλήνιο αθλητισμό, με την ήδη επιτυχημένη διεξαγωγή διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, όπως τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, καθώς και Πανελληνίων και Παγκρήτιων πρωταθλημάτων, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley K19 και μία σειρά ποικίλων δράσεων κι εκδηλώσεων.

Στο Ηράκλειο το Παγκρήτιο Τουρνουά Αθλημάτων Άμμου (pics)
Το μεγαλύτερο, υπερσύγχρονο Κέντρο Παράκτιων Αθλημάτων της χώρας είναι εδώ, πανέτοιμο για κάθε είδος αθλητικού γεγονότος, για όλους τους πολίτες. Διαθέτει τέσσερα μεγάλα γήπεδα και ένα βοηθητικό, ικανά να φιλοξενούν ταυτόχρονα παραπάνω από μία εκδήλωση, με διαφορετικό θέμα και άθλημα.
Όλοι μαζί, Πολιτεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, παραγωγικοί φορείς και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια, σε πλήρη συνεργασία, εργαζόμαστε εντατικά ώστε οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023» να είναι οι καλύτεροι της ιστορίας, όπως αρμόζει στη χώρα μας, στο νησί μας, στον νομό μας.
Σας καλούμε όλους να υποστηρίξετε και να αγκαλιάσετε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις