«Ασπίδα» οι κάτοικοι της Ιεράπετρας για να μην κλείσει το νοσοκομείο τους

Διοργανώνουν παλλαϊκό συλλαλητήριο την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στην Ιεράπετρα από την συνεχή υποβάθμιση και την απαξίωση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου της πόλης.

Την αντίθεση της μάλιστα αυτή απέναντι σε αυτήν την πραγματικότητα προτίθεται να εκδηλώσου σε κινητοποίηση που οργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αναφέρεται:

Στις 29 του Σεπτέμβρη ο λαός διατρανώνει ότι ταφόπλακες με ύπουλες μεθοδεύσεις δεν θα δεχθούμε ποτέ. Καλούμε όλο τον κόσμο, τον λαό της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής, τους εκπροσώπους του σε κάθε επίπεδο και όλες τις συλλογικότητες να είναι σε εγρήγορση για νέους αγώνες. Λένε πως το Νοσοκομείο δεν κλείνει αλλά κάνουν ότι μπορούν για να το υποβαθμίσουν ώστε αποθαρρυνμένοι να απευθυνόμαστε στον ιδιωτικό τομέα ή σε μεγαλύτερα κέντρα. Περικόπτουν τα αιτήματα μας για προκήρυξη θέσεων γιατρών και Νοσηλευτικού προσωπικού. Ύπουλα υποκλέπτουν και αποσπούν τους γιατρούς μας. Πολλοί γιατροί μας έκαναν ήδη αιτήσεις για να υπηρετήσουν στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και πολλοί άλλοι ετοιμάζονται για τα κεντρικά Νοσοκομεία του Ηρακλείου με τις προκηρύξεις Οκτωβρίου, προσφέροντας αλλού ελκυστικότερες θέσεις και όχι σε εμάς. Άλλοι επίσης γιατροί μας αποχώρησαν ήδη, με αποτέλεσμα υποστελεχωμένα τμήματα. Το ξέρουμε το κόλπο. Δημοσιεύουν τις προθέσεις τους για συγχωνεύσεις με αναφορές που απευθύνονται σε εμάς για να διαπιστώσουν τις δικές μας προθέσεις Ας τους εξηγήσουμε λοιπόν τις προθέσεις του λαού της Νοτιοανατολικής Κρήτης:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ!

Χωρίς σπουδή και κόπο έκριναν και αποφάσισαν για εμάς, χωρίς εμάς, ότι είμαστε το κομμάτι της Ελλάδας που δεν έχει δικαίωμα στη δημόσια υγεία. Ούτε αναλογίστηκαν και ούτε φαίνεται να τους ενδιαφέρουν οι σοβαρές επιπτώσεις που έχουν οι αποφάσεις τους.

Στις 29 του Σεπτέμβρη ο λαός διατρανώνει ότι ύπουλες μεθοδεύσεις δεν θα δεχθούμε ποτέ. Καλούμε τον όλο τον κόσμο, τον λαό της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής, τους εκπροσώπους του σε κάθε επίπεδο και όλες τις συλλογικότητες να αντισταθούμε.

Θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία της πόλης μας. Δεν θα είναι απλά μια εκδήλωση διαμαρτυρίας. Θα είναι εκδήλωση της αποφασιστικότητας μας, και της διεκδίκησης των αυτονόητων δικαιωμάτων μας. Θα είναι μαζί μας οι καλλιτέχνες μας. Ναι! Θα τραγουδήσουμε. Θα βροντοφωνάξουμε. Θα χορέψουμε. Θα θυμώσουμε. Θα τα κάνουμε όλα για να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν θα δεχθούμε παθητικά τις δήθεν έξυπνες αλλά ξεκάθαρα ύπουλες μεθοδεύσεις τους.

Και φωνή μας πρέπει να είναι δυνατή γιατί γνωρίζουμε το σοβαρό πρόβλημα ακοής τους.

Το Νοσοκομείο μας δεν είναι Ούτε Κομματικό Θέμα, Ούτε Παραταξιακό Ούτε Συντεχνιακό Θέμα

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΎΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 7μμ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις