Έπαιξε όσο έπρεπε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αλμυρός
Έπαιξε όσο έπρεπε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αλμυρός

Έπαιξε όσο έπρεπε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αλμυρός

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με καλή εμφάνιση και με πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Αλμυρός επικράτησε του Απόλλων Ευπαλίου με σκορ 1-0 και προκρίθηκε στη τρίτη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΟ Ελασσόνας εντός έδρας.

Ο Αλμυρός ήταν καταιγιστικός στα πρώτα λεπτά, ο Φραγκουλάκης πήγε να αιφνιδιάσει στη σέντρα με τον Φραγκουλάκη και μετά από σέντρα του Ντιονίσιο, στον Κατσικοκέρη, εκείνος με κεφαλιά στο 5′ άνοιξε το σκορ. Η πίεση για τον Αλμυρό συνεχίστηκε, σκόραρε για δεύτερη φορά με τον Γκέτσι, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Απόλλων στο 12′ με τον Καραγιάννη, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1.

Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι, με τον Αλμυρό να κυριαρχεί απόλυτα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Στο 15′ μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Μπουρσέλη, ο Κατσικοκέρης από την “καρδιά” της μικρής περιοχής έπιασε το σουτ, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αλμυρός έφτασε κοντά στο 2-0, όταν ο Λέον έκανε τη παράλληλη σέντρα, με τον Κατσικοκέρη να μην προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28′ μετά από ωραία ανάπτυξη του Αλμυρού, ο Μπουρσέλης πάσαρε στα όρια της μεγάλης περιοχής στον Λέον, ο οποίος έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 29′ ο Φραγκουλάκης έκλεψε τη μπάλα στον χώρο της μεσαία γραμμής, πέρασε καταπληκτική πάσα στον Γκέτσι, ο οποίος από τα αριστερά απέφυγε τον Θωμόπουλο, ωστόσο το σουτ πέρασε εκτός.

Η πίεση συνεχίστηκε, με τον Αλμυρό να χάνει νέα ευκαιρία στο 36′, με τον Κατσικοκέρη από τη μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα άουτ, μετά από ασίστ πάρε – βάλε του Πιερτζάκομι. Στο 42′ ακόμη μια τελική για τον Αλμυρό, με τον Αγαπάκη να πασάρει στον Πατινιώτη, ωστόσο το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Στις καθυστερήσεις, τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Γαζίου, με τον Πιερτζάκομι να κάνει το σουτ και τον Πετσίτη να πραγματοποιεί τρομερή επέμβαση.

Τελευταία φάση του πρώτου μέρος, ένα σουτ του Αγαπάκη, όπου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Πετσίτης, σε ένα πρώτο μέρος που ο Αλμυρός ήταν σαρωτικός και το σκορ με βάση την εικόνα του αγώνα να τον αδικεί.

Στην επανάληψη, ο Μπουρσέλης λόγω ενοχλήσεων πέρασε εκτός, με τον Χαϊντίνι να τον αντικαθιστά, ωστόσο η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Κατσικοκέρης έχασε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία στο 47′, ενώ ο Νικολάου δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής, πέντε λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Αλμυρό να ελέγχει το παιχνίδι, χωρίς να απειληθεί. Ένα φάουλ στα μισά της επανάληψης από τον Φραγκουλάκη πέρασε άουτ. Στο 77′ ο Μάγκας δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 81′ ο Απόλλων άγγιξε την ισοφάριση, όταν μετά από τρομερή σέντρα του Ανδρεόπουλου, ο Φλέγγας έπιασε ανενόχλητος τη κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 90′ ο Πιερζάκομι με τρομερή ενέργεια σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Χαϊντίνι, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ! Τελευταία φάση του αγώνα ένα σουτ του Περτζάκομι με τη μπάλα να περνάει άουτ. Ο Αλμυρός πήρε τη πρόκριση για την 3η φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελασσόνα εντός έδρας.

Διαβάστε περισσότερα στο grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις