Realtors Kreta
Realtors Kreta

Παρών στο «7o FESTOS RUN» ο Λευτέρης Αυγενάκης (pic)

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε στο 7ο Festos RUN που πραγματοποιήθηκε στην Μεσαρά στηρίζοντας ακόμη μια δρομική αθλητική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στην Κρήτη.

Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης τοποθετήθηκε σχετικά με την εκδήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας τα εξής:

«Στις απονομές του 7ου “FESTOS RUN”, μιας εξαιρετικής δρομικής διοργάνωσης για όλους (άνδρες, γυναίκες παιδιά και ΑμεΑ) που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως θεσμός για τη Μεσαρά και όχι μόνο.

Εκατοντάδες οι συμμετοχές μικρών και μεγάλων, αθλητών και αθλούμενων, σε αγώνες δρόμου και πεζοπορίας. Μια γιορτή του αθλητισμού που συνδιοργάνωσαν άψογα ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου, ο Σύλλογος ΑΜΕΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και η Περιφέρεια Κρήτης.

Στεκόμαστε δίπλα σε όλες τις δρομικές δράσεις που ολοένα και αυξάνονται στη χώρα, ενισχύουμε τον δρομικό αθλητισμό, ενθαρρύνουμε την καλλιέργεια της κουλτούρας άθλησης σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, προάγοντας υγιή πρότυπα και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία τους.» 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις