Εντυπωσιακές βουτιές από τα 20 μέτρα στον Άγιο Νικόλαο

Κορυφαίοι αθλητές συμμετέχουν σήμερα και αύριο στο Agios Nikolaos Cliff diving 2022!

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα περιμένει σήμερα τους κατοίκους επισκέπτες στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Κορυφαίοι αθλητές συμμετέχουν σήμερα και αύριο στο Agios Nikolaos Cliff diving 2022!

Η διοργάνωση επιστρέφει τρία χρόνια μετά , λόγω της πανδημίας, ενώ φέτος φιλοδοξεί να έχει περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Πρόκειται για την πέμπτη διοργάνωση έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο στην Κρήτη και την Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, γιατί αποτελεί το πιο εντυπωσιακό αθλητικό γεγονός με καταδύσεις σε φυσικό τοπίο και από υψηλό σημείο.

Είναι από τις ελάχιστες διοργανώσεις παγκοσμίως που γίνεται στο κέντρο μιας πόλης, στον κοσμοπολίτικο Άγιο Νικόλαο και τη γεμάτη θρύλους λίμνη Βουλισμένη.

Το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον εθνικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης τόσο για το θέαμα που προσφέρει ως extreme sport όσο και για το αγωνιστικό του κομμάτι.

Στην Φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν 26 αθλητές και αθλήτριες καταδύσεων από ψηλά σημεία, που ανήκουν στους κορυφαίος του κόσμου, προέρχονται από πολλές χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας κι έχουν κατακτήσει πολλά μετάλλια και πρωτιές σε διάφορες διοργανώσεις ανά την υφήλιο.

Την τελευταία διοργάνωση (2019) το μοναδικό διήμερο θέαμα παρακολούθησαν συνολικά 10.000 θεατές!
Διοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), ο Δήμος Αγίου Νικολάου και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) και η Infinite drop.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις