Δήμος Γόρτυνας: Αποχωρεί ο Γιώργος Σταματάκης από τη «Μεγάλη Γόρτυνα» – Η δήλωση του

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ο Γιώργος Σταματάκης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Δημοτική παράταξη «Μεγάλη Γόρτυνα», τονίζοντας όπως αναφέρει πως «μια συνεχή και αναίτια κωλυσιεργία – άρνηση» τον οδήγησε στην αποχώρηση του.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί συνδημότες

Νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ενημερώσω υπεύθυνα για την απόφασή μου να αποχωρίσω από την Δημοτική παράταξη «Μεγάλη Γόρτυνα».

Τον Μάη του 2019 ονειρευτήκαμε έναν καλύτερο Δήμο και ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να το καταφέρουμε και να προσφέρουμε τα μέγιστα για την ομόρροπη ανάπτυξή του.

Πίστευα και εγώ ότι θα μου δινόταν η ευκαιρία να βάλω την δική μου πινελιά στο συνολικό έργο της Δημοτικής μας παράταξης, όπως και πράγματι συνέβη στο δεύτερο μισό της Δημοτικής περιόδου, που ο Δήμαρχος με όρισε Αντιδήμαρχο.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου και εσείς με τη σειρά σας, όπως και οι αξιόλογοι συνεργάτες μου (υπάλληλοι ,Πρόεδροι κοινοτικών διαμερισμάτων ) μπορείτε να αξιολογήσετε το έργο που συντελέστηκε στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα.

Τον περασμένο Ιούνιο λόγω σοβαρού θέματος υγείας που αντιμετώπιζα, ζήτησα από τον Δήμαρχο την προσωρινή μου απαλλαγή από τα καθήκοντά μου ώστε να μη μείνουν πίσω τα έργα που σχεδιάζαμε και υλοποιούσαμε. Αυτό υπαγόρευε η συνείδηση μου. Αυτή θεώρησα σωστή και υπεύθυνη στάση ενός πολιτικού ανθρώπου.

Όταν με το καλό ξεπέρασα το πρόβλημα υγείας έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της Δημοτικής αρχής πιστεύοντας ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσω το έργο που είχα ξεκινήσει. Αντ' αυτού εισέπραξα μια συνεχή και αναίτια κωλυσιεργία – άρνηση, που με ανάγκασε να διαχωρίσω την θέση μου , γιατί πιστεύω ότι θίγεται η νοημοσύνη και η αξιοπρέπειά μου.

Παρόλα αυτά, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους αξιόλογους συνεργάτες που είχα αυτό το σύντομο διάστημα αντιδημαρχίας, καθώς και όλους τους Προέδρους δημοτικών διαμερισμάτων και Δημοτικούς Συμβούλους .

Με εκτίμηση
Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος»

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις