Πλήθος προτάσεων για το «χάος» στον Αη Γιάννη Χωστό

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Συνεχίζεται η σύσκεψη που συγκάλεσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης , για την εξεύρεση μιας αποτελεσματικής λύσης στο καθημερινό κυκλοφοριακό χάος στον κόμβο του Αη Γιάννη Χωστού.

Νέος «Γολγοθάς» σήμερα στον Αη Γιάννη Χωστό – Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη(pics)

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει ήδη πολλές προτάσεις με τουλάχιστον τρεις να κυριαρχούν στις μέχρι τώρα συζητήσεις.

Η πρώτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες ,  αναφέρεται στην κατάργηση του υφιστάμενου κόμβου και τη δημιουργία άλλου στη Φοινικιά, μπροστά από το ζαχαροπλαστείο. Ωστόσο η πρόταση προκάλεσε αντιδράσεις μιας και οι κάτοικοι του Αη – Γιάννη Χωστού, θα πρέπει να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση για να μπορέσουν να φθάσουν τελικά στα σπίτια τους.

Στο τραπέζι της σημερινής σύσκεψης έχουν πέσει και άλλες προτάσεις, που κάνουν λόγο για την κατασκευή και δεύτερου κόμβου, στο σημείο που έχει σχεδιαστεί να γίνει.

Επίσης κατά τις πληροφορίες προτάθηκε να γίνει ένα κομμάτι του ενός ρεύματος του δρόμου, που έχει και  το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο, διπλής κυκλοφορίας.

Στη διάρκεια της συζήτησης επίσης, έπεσε στο τραπέζι και το ζήτημα – ενδεχόμενο της εφαρμογής ειδικών ρυθμίσεων για τα οχήματα βαρέου τύπου.

 

Περισσότερες Ειδήσεις