«Η Μάρθα Καραγιάννη δεν έχει φύγει… Ακούω την φωνή της» – Ανατριχιάζει η Ντόρα Δούμα

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός -και όχι μόνο- κόσμος από τον χαμό της Μάρθα Καραγιάννη. Η σπουδαία ηθοποιός που συνέδεσε το όνομά της με τις ταινίες της Finos Film, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), σε ηλικία 82 ετών.

Τις τελευταίες της στιγμές η Μάρθα Καραγιάννη είχε στο πλευρό της την αγαπημένη της φίλη, Ντόρα Δούμα, με την οποία συγκατοικούσαν για πολλά χρόνια.

Η ίδια μετά τον θάνατό της έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και συγκίνησε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την ηθοποιό, στη φιλία τους και τόνισε ότι για εκείνη «δεν έχει φύγει, είναι δίπλα μου».

Η ανάρτησή της

«Έχω διαβάσει τόσο ωραία λόγια για μένα που σε λίγο θα με κάνετε να αισθάνομαι Αγία τίποτα από αυτό απλώς αγαπώ τους ανθρώπους γιατί αυτό πιστεύω αλλά αγαπώ ιδιαίτερα τους φίλους μου τους κολλητούς μου που ξέρουμε πως ότι ώρα και μέρα να είναι θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον αλλά όπως και να το κάνουμε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου είχε και θα έχει πάντα η Μαρθούλα μου!!!!!!! Γιατί για μένα δεν έχει φύγει είναι δίπλα μου ακούω την φωνή της να μου λέει κάτι αστείο που θυμήθηκε και γελάγαμε και υπάρχουν χιλιάδες τέτοια γιατί όπως ξέρετε όλοι είχε πάρα πολύ χιούμορ. Όταν γνώρισα την Μαρθούλα το 1968!!!!!!!! ήμουν ένα κοριτσάκι ντροπαλό και φανατική θαυμάστρια της όταν λοιπόν βρέθηκα κάπου και ήξερα πως θα συναντηθούμε έτρεμα γιατί πίστευα ότι θα δω μπροστά μου μια βεντέτα που δεν θα μου ρίξει ούτε μια ματιά όμως η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν με πλησίασε και άρχισε να με ρωτάει διαφορά και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν μου είπε να φύγουμε μαζί…. Ε τι άλλο να πω όλα ήταν μαγικά από εκεί και μετά γίναμε αυτοκόλλητες καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχω ζήσει μαζί της; την λάτρεψα και με λάτρεψε και όπως ξέρουν όλοι η Μαρθούλα ήταν πανέξυπνη… Αυτά για όσους αμφισβητούν ορισμένα πράγματα χωρίς να με ξέρουν και χωρίς να έχουν έλθει ποτέ στο σπίτι μας οι πραγματικοί φίλοι με ξέρουν και ξέρουν αυτοί με ενδιαφέρουν γιατί με αυτούς συναναστρέφομαι και επειδή δεν κρατάω κακίες ας πιστεύει ο καθένας από αυτούς ότι θέλει η Μαρθούλα που με ενδιέφερε ήξερε πια ήμουν την αγαπώ και θα την αγαπώ μέχρι να συναντήσω ξανά. Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά κάποια πράγματα ήθελα να τα ξέρετε από εμένα. Και μια παράκληση που από την ζαλάδα μου είχα ξεχάσει να πω στον Κύριο Σούρα τον αγαπημένο φίλο της ζωής μας οποίος θέλει να στείλει στεφάνι αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει ότι μπορεί στο ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΎ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΣΕΗ που κάνουν μια υπέροχη δουλειά για όλους τους συναδέλφους!!!!!!!!»

Περισσότερες Ειδήσεις