Τσακώθηκε με τον 15χρονο γιο της, τον κλείδωσε έξω από το σπίτι και συνελήφθη!

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ένα αδιανόητο περιστατικό για την εποχή μας σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Μια μητέρα τσακώθηκε με τον γιο της και τον κλείδωσε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να καταλήξει με… χειροπέδες.

Η 37χρονη είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον 15χρονο γιο της, άγνωστο για ποιον λόγο. Ο καβγάς κράτησε αρκετή ώρα και κάποια στιγμή η μητέρα αποφάσισε να κλειδώσει τον γιο της έξω από το σπίτι. Το ανήλικο παιδί άρχισε να φωνάζει και να κλαίει προσπαθώντας να την μεταπείσει για να τον αφήσει να μπει μέσα.

Όμως εκείνη ήταν ανένδοτη. Ύστερα από κάποια ώρα, οι γείτονες, αφού είδαν το παιδί να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το παιδί να κλαίει. Χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού και ενημέρωσαν την μητέρα ότι βρίσκονται έξω από την πόρτα.

Η 37χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκε στο Α.Τ., όπου της ζητήθηκε να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN “Ανοιχτή Επικοινωνία” η ίδια φέρεται να παραδέχθηκε ότι υπήρξε διένεξη με τον γιο της, και μάλιστα είπε ότι τσακώνονται αρκετά συχνά.

Περισσότερες Ειδήσεις