Ηράκλειο: Πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα
Ηράκλειο: Πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Ηράκλειο: Πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 24 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο δρόμο προς Ροδιά, στις περιοχές της επιχείρησης ΕΚΟ, των εκκλησιών Ι.Ν.Παναγίας και Αγ.Γεωργίου, του κονικλοτροφείου Σμαραγδί, της ταβέρνας Αλωνάκι και ταβέρνας Μετέωρο.

Από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο Ηρακλείου, στις οδούς Καρτερού από την οδό Θησέως μέχρι την οδό Κατεχάκη, 1821 από την οδό Κόσμων μέχρι την πλατεία Αρκαδίου, Μπιζανίου από την οδό 1821 μέχρι την οδό Θησέως, Αμαλθείας από την οδό Κατεχάκη μέχρι την οδό 1821 και στην οδό Αμνισού.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών στις περιοχές από τη διακλάδωση Αθανάτων μέχρι τη Σταυρακιανή Καμάρα.Στον οικισμό Αθανάτων και το μετόχι Ανωγειανίδων και στις περιοχές των επιχ.Τσατσάση, ελαιουργείο Σταυρακίων, βιοτεχνία Βλατά, σκαπτικά Μηναδάκη, πτηνοτροφείο Λιοκουκουδάκη, αρδευτικά Καστρινογιάννη, δεξαμενή Σκουλούδη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Αθανάτοι, Σταυράκια, Βούτες, Πετροκέφαλο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών .

Στο Δ.Ηρακλείου στις περιοχές της διακλάδωσης Δαφνών από το χωριό Βενεράτο στο φούρνο Δαμιανάκη, (πρώην χοχλιδάδικο), όπισθεν του γηπέδου και της βίλας Δόξα στο δρόμο προς το χωριό Κυπαρίσσι.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή του αρδευτκιού Μουλακάκη, 300μ πριν τη διακλάδωση των Αθανάτων.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Αμουργέλλες και στις περιοχές των αντλιοστασίων Τερζάκη, Θωμαϊδη και λιμνοδεξαμενής του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών στις περιοχές από την πρώην επιχείρηση Ύδραμα μέχρι την διακλάδωση Αθανάτων.Στις περιοχές μετά το ΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, Λειβάδα Βουτών, Γιοφυράκια Βουτών, στις περιοχές των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού ,του βουστασίου Περδικογιάννη του κέντρου Βενιανάκη στη Λειβάδα Βουτών και των αρδευτικών Πηγάκη, Στεφανάκη, Μουλακάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο 4ο χιλ της ε.ο.Ηρακλέιου – Μοιρών, στις κτηριακές εγκαταστάσεις της επιχείρησης Γιαννούλη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών στις περιοχές από τη διακλάδωση Αθανάτων μέχρι τη Σταυρακιανή Καμάρα.Στον οικισμό Αθανάτων και το μετόχι Ανωγειανίδων και στις περιοχές των επιχ.Τσατσάση,ελαιουργείο Σταυρακίων,βιοτεχνία Βλατά,σκαπτικά Μηναδάκη,πτηνοτροφείο Λιοκουκουδάκη,αρδευτικά Καστρινογιάννη,δεξαμενή Σκουλούδη.

Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών στις περιοχές από την πρώην επιχείρηση Ύδραμα μέχρι την διακλάδωση Αθανάτων.Στις περιοχές μετά το ΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, Λειβάδα Βουτών, Γιοφυράκια Βουτών, στις περιοχές των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, του βουστασίου Περδικογιάννη του κέντρου Βενιανάκη στη Λειβάδα Βουτών και των αρδευτικών Πηγάκη, Στεφανάκη, Μουλακάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις