Μεγάλο «διπλό» απέναντι στον Αλμυρό ο ΑΟΑΝ!

Με γκολ του Μηνά από το πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΑΝ επικράτησε 0-1 του Αλμυρού στο Γάζι για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας! Την Κυριακή (24/10) το… κυρίως πιάτο του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής. 

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με αρκετές μονομαχίες και λίγες φάσεις, με τον Αλμυρό να απειλεί πρώτος στο 6’ με κεφαλιά του Ξενοκτιστάκη που πέρασε άουτ, ενώ ο ΑΟΑΝ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 16’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Χανιωτάκης απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι πριν απομακρυνθεί.

Στο 22’ ο Γαρεφαλάκης αστόχησε από κοντά, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και οι προσπάθειες Πιθαρούλη, Μαυρή και Πλουσή λίγα λεπτά αργότερα. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Γαρεφαλάκης έκανε σέντρα από τα αριστερά και στο πρώτο δοκάρι ο Κουράκης με κεφαλιά, δεν βρήκε στόχο.

Το πολυπόθητο γκολ για τον ΑΟΑΝ ήρθε στο 35’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μηνά, ο Μαυρής με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του Αγίου Νικολαόυ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όμως ο Μπένκο «νίκησε» τον Γαρεφαλάκη.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα