Έγδαρε με τα νύχια της τη νοσηλεύτρια που την πλησίασε στα Επείγοντα του νοσοκομείου

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Άφωνοι οι ασθενείς στα Επείγοντα του νοσοκομείου στην Πάτρα, από τις κινήσεις και την επίθεση μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της εφημερίας του νοσηλευτηρίου.

Η γυναίκα προσήλθε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, αλλά άγνωστο για ποιους λόγους εξαγριώθηκε σε τέτοιο βαθμό που άρχισε να επιτίθεται σε όποιον έβρισκε μπροστά της.

Αγρια επίθεση
Αρχικά επιτέθηκε σε μια νοσηλεύτρια τραυματίζοντας την, ευτυχώς ελαφρά, με τα νύχια της και στην συνέχεια επιχείρησε ανεπιτυχώς να κάνει το ίδιο και με άνδρα της ασφάλειας που έσπευσε όταν ενημερώθηκε για το επεισόδιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24, η γυναίκα απομακρύνθηκε χωρίς να δημιουργήσει άλλα ζητήματα και οι εργαζόμενοι συνέχισαν την δουλειά τους, καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος στα ΤΕΠ που ανέμενε την βοήθειά τους.

Μάλιστα, ο επί χρόνια πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό σε σχετική ανάρτησή του, σημειώνοντας: «Ακόμη ένα ΝΕΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ περιστατικό στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, ένα περιστατικό ΒΙΑΣ με επίθεση από μια γυναίκα Ασθενή σε Συναδέλφους, σε τραυματιοφορέα και υπάλληλο της ασφάλειας».

Περισσότερες Ειδήσεις