Σπύρος Μπιμπίλας: «Με βρίζουν χυδαία, νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου»

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Την δική του απάντηση έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην αναστάτωση που προκλήθηκε με την εσφαλμένη είδηση, πως ο Γιώργος Μάγκας έχει φύγει από τη ζωή.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο Πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε και ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, το οποίο έχει προκαλέσει την οργή πολλών και τη λύπη της οικογένειας Μάγκα.

«Με αφορμή την άστοχη ανάρτηση μου, για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση άλλου και για την οποία δημόσια κι ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο, διάφοροι τοξικοί βρήκαν ευκαιρία για μια ακομα φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρισουν χυδαία, να με προσβάλλουν, γιατί στο πρόσωπο μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του Σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα!».

«Δεν θα μας τρομάξουν αυτα από. οπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετιζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφεροντα…Ευχαριστώ απο καρδιας όλους αυτούς ,δημοσιογράφους,συναδέλφους και φίλους που μου συμπαριστανται στην άδικη και ενορχηστρωμενη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις