Μάλια: Γλίτωσε τα χειρότερα ζευγάρι που δυσκολεύτηκε να βγει στην ακτή – Άμεση η επέμβαση ναυαγοσώστη

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι ένα ζευγάρι, ενώ κολύμπαγε στην παραλία των Μαλίων δυσκολεύτηκε αισθητά να βγει στην ακτή. 

Το συμβάν έπεσε στην αντίληψη του ναυαγοσώστη όπου φρόντισε να συνδράμει για την ασφαλή έξοδο του ζευγαριού απ' την θάλασσα.

Η ναυαγοσώστρια της παραλίας, διαπίστωσε σύντομα ότι η κοπέλα είχε πάθει κράμπα ενώ ο άνδρας είχε κουραστεί πάρα πολύ ώστε να βγει στην ακτή μόνος.

Το ζευγάρι προσπαθούσε να επιστρέψει απ' το νησάκι απέναντι απ' τα Μάλια, με την ναυαγοσώστρια να βγάζει πρώτα στην ακτή τον άνδρα με τη βοήθεια τορπίλης ενώ ταυτόχρονα είχε φτάσει στο σημείο και το 2ο σκάφος περιπολίας της Ωκεανίς με τον ναυαγοσώστη να βουτάει και να βγάζει έξω και την κοπέλα.

Στο ζευγάρι αποδόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες καθώς το οξυγόνο τους ήταν χαμηλό ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το λιμεναρχείο μέσω της εφαρμογής Lifeguard Rescue & First Aid, καθώς και το υπουργείο Ναυτιλίας που σύμφωνα με το ΠΔ 7120 λαμβάνει αυτόματα τις διασώσεις και τα περιστατικά πρώτων βοηθειών.

 

 

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις