Realtors Kreta
Realtors Kreta

Η αγάπη ένωσε μια Ρωσίδα και έναν Ουκρανό – «Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο» (vid)

Την ώρα που ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μαίνεται από τον Φεβρουάριο, μία Ρωσίδα και ένας Ουκρανός αποφασίζουν να παντρευτούν στην Λέσβο στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ειρήνης.

«Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο» ήταν το γνωστό σύνθημα της δεκαετίας του 1960 και αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν μια Ρωσίδα και ένας Ουκρανός καθώς τους κέρδισε η αγάπη και όχι ο πόλεμος.

Τι δήλωσαν στην κάμερα

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Φιλίπποβα και ο Γιούρι Καλμίκοβ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην προβλήτα του ξενοδοχείου Olive Press στον Μόλυβο.

«Όταν οι άνθρωποι ενώνονται αγωνίζονται για την ειρήνη στον κόσμο. Εύχομαι αυτοί που αγωνίζονται για την ελευθερία να είναι ευτυχισμένοι και να αισθάνονται την ελευθερία που νιώθουμε και εμείς. Ευχόμαστε ο κόσμος να είναι πάντα ειρηνικός και με αγάπη και όλοι να αγαπούν τους άλλους όπως εμείς» δήλωσε το ζευγάρι φανερά συγκινημένο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το ζευγάρι, που ζει στο Βέλγιο, ύστερα από προτροπή μιας φίλης. Η νύφη πήγε με βάρκα στον προβλήτα του ξενοδοχείου Olive Press, όπου την υποδέχθηκε ο γαμπρός και το μυστήριο έγινε την ώρα της δύσης του ηλίου.

Η υπεύθυνη της εταιρίας που διοργάνωσε τον γάμο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη από την τελετή δηλώνοντας ότι «έγινε ένας γάμος μέσα σε μια εβδομάδα, τα παιδιά ήρθαν για διακοπές από το Βέλγιο και αποφασίσανε να παντρευτούν. Είναι πολύ ιδιαίτερο για το ζευγάρι είναι από Ρωσία και Ουκρανία. Αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους για να κερδίσει η αγάπη και όχι ο πόλεμος».

Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα stonisi.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις