Realtors Kreta
Realtors Kreta

Σακίρα: Βιάζεται να κάνει νέα αρχή στο Μαϊάμι – Η απειλή της φυλακής και το «σίριαλ» του χωρισμού

Η Σακίρα θέλει να μετακομίσει στο Μαϊάμι και να αφήσει πίσω στην Ισπανία τον επώδυνο χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ και το «σίριαλ» της κατηγορίας για φορολογική απάτη.

Η Σακίρα αντιμετωπίζει αρκετούς «εφιάλτες» στη Βαρκελώνη όπου έμενε τα τελευταία χρόνια, ανάμεσά τους τις φήμες για τις απιστίες του επί χρόνια συντρόφου της Ζεράρ Πικέ αλλά και την κατηγορία της για φορολογική απάτη ύψους 14 εκατομμυρίων δολαρίων που θα μπορούσε να την οδηγήσει στη φυλακή για οκτώ χρόνια.

Πηγές είπαν στο Page Six ότι η Κολομβιανή σούπερ σταρ θέλει να ξεφύγει από τη Βαρκελώνη και να μετακομίσει μόνιμα στο Μαϊάμι , αφήνοντας πίσω της τα προσωπικά προβλήματα που την στοιχειώνουν στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. Δεν είναι μόνο ο χωρισμός και η διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της, αλλά και η απειλή της ποινή φυλάκισης , καθώς οι ισπανικές αρχές την κατηγόρησαν για φορολογική απάτη.

Το ησυχαστήριο της Σακίρα στο Μαϊάμι

Στο Μαϊάμι η 45χρονη Σακίρα έχει οικογένεια και φίλους για να συσπειρωθούν γύρω της και να της παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη. Επιπλέον διατηρεί ένα καλά προφυλαγμένο, παραθαλάσσιο αρχοντικό, το «καταφύγιο» της στις ΗΠΑ.

«Το Μαϊάμι είναι το σπίτι της», είπε στην New York Post ο Martinez, ο οποίος εργάζεται με τον αδερφό της Σακίρα, Aντόνιο, στις τοπικές εταιρείες ακινήτων της τραγουδίστριας. «Οι γονείς της μένουν εδώ, ο αδερφός της μένει εδώ, η ανιψιά και ο ανιψιός της επίσης. Δεν έχει οικογένεια στην Ισπανία. Είναι ένα διαφορετικό περιβάλλον από τη Βαρκελώνη».

Τον Ιούνιο, η Σακίρα χώρισε από τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, μετά από 11 χρόνια – και δύο παιδιά μαζί. Φίλοι όπως ο συνάδελφός της μουσικός Alejandro Sanz – ο σύντροφός της στο ντουέτο "La Tortura" – φέρεται να προσπαθούν να πείσουν τη Σακίρα να μετακομίσει άμεσα στις ΗΠΑ.

Η φυγή από τη Βαρκελώνη, όπου αγόρασε για πρώτη φορά σπίτι το 2012, θα τη βοηθούσε να ξεφύγει από τα συνεχιζόμενα κουτσομπολιά για τον Πικέ και τις υποτιθέμενες απιστίες του. Ο Πικέ φέρεται να έστελνε ιδιωτικά μηνύματα σε άλλες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου από τη Βραζιλία Suzy Cortez, γνωστή και ως Miss BoomBum, και έβγαινε κρυφά με την Clara Chia Marti. μια 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, εδώ και μήνες.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική. Ήταν εκεί για να ερμηνεύσει το «Waka Waka» ενώ εκείνος έπαιζε για την πατρίδα του την Ισπανία που κέρδισε εκείνη τη χρονιά. Οι δυο τους έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα αλλά η Σακίρα είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη. Δύο μήνες μετά τη γνωριμία με τον Πικέ, η Σακίρα χώρισε από τον Αντόνιο ντε λα Ρούα, τον γιο του πρώην προέδρου της Αργεντινής Φερνάντο ντε λα Ρούα και τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της.

Τώρα, καθώς η μάχη για την επιμέλεια των δύο γιών τους κλιμακώνεται μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ, τα παιδιά επιστρέφουν στη Βαρκελώνη και μένουν στο εργένικο του πατέρα τους. Μια "προσωρινή εκεχειρία" του έδωσε την επιμέλεια για το μισό του μήνα, αφού η Σακίρα τους πήγε ένα ταξίδι-αστραπή στο Μαϊάμι και το Μεξικό.

Τα πολυτελή ακίνητα και το ιδιωτικό νησί

Το ζευγάρι μπορεί να καταλήξει να τσακωθεί για τα πολυτελή ακίνητα του. Εκτός από ένα αρχοντικό στο Miami Beach, διαθέτουν μια βίλα οκτώ υπνοδωματίων στο θέρετρο Cap St. Georges της Κύπρου, που αγοράστηκε το 2019, και μια κατοικία επτά υπνοδωματίων στησυνοικία Pedralbes της Βαρκελώνης. Παρά τα άνετα καταλύματα της, η Σακίρα δεν αγάπησε ποτέ την πόλη ή στον στενό κύκλο του Piqué. Οι φίλοι του φέρεται να την αποκαλούν «La Patrona» («Το αφεντικό») πίσω από την πλάτη της.

Επίσης, η Σακίρα κατέχει το Bonds Cay, ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες που αγόρασε για 15 εκατομμύρια δολάρια με τον συνιδρυτή των Pink Floyd, Roger Waters. Οι επιχειρηματικοί εταίροι σχεδίαζαν να μετατρέψουν τον παράδεισο σε ένα καταφύγιο καλλιτεχνών με πολυτελή ξενοδοχεία, διαμερίσματα, γκαλερί και στούντιο, αλλά ποτέ δεν ανέπτυξαν τη γη. Επί του παρόντος, το νησί των 550 στρεμμάτων εξακολουθεί να είναι ακατοίκητο.

Οι κατηγορίες για απάτη

Τα φορολογικά ζητήματα θα μπορούσαν να είναι ένα πλήγμα στην καθαρή περιουσία ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων της τραγουδίστριας. Η Shakira Isabel Mebarak Ripoll, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της λέγεται ότι δεν κατέβαλε φόρους ύψους 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ 2012 και 2014. Εκτός από τη φυλάκιση, υπάρχει επίσης η διαφαινόμενη απειλή να πληρώσει πρόστιμο 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων εάν κριθεί ένοχη. Πηγές λένε ότι η ίδια είναι σίγουρη για την αθωότητά της, αλλά απογοητευμένη από την καμπάνια δυσφήμισης.

«Η Σακίρα πάντα συνεργαζόταν και τηρούσε το νόμο», είπε ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων της στην The Post, «επιδεικνύοντας άψογη συμπεριφορά ως άτομο και ως φορολογούμενη και ακολουθώντας πιστά τη συμβουλή της PriceWaterhouse Coopers, μιας διάσημης και παγκοσμίως αναγνωρισμένης φορολογικής εταιρείας.

Δυστυχώς, η ισπανική εφορία, η οποία χάνει μία στις δύο αγωγές με τους φορολογούμενους της, συνεχίζει να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να κυνηγά μια ακόμη αβάσιμη υπόθεση. Η Σακίρα είναι σίγουρη ότι η αθωότητά της θα αποδειχθεί μέχρι το τέλος της δικαστικής διαδικασίας».

Η τραγουδίστρια έχει ήδη πληρώσει 17,5 εκατομμύρια δολάρια στην ισπανική εφορία για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της. «Είναι ένα πολύ ιδιωτικό άτομο. Πρέπει να είναι λυπημένη, αλλά ποτέ δεν θα τη δεις λυπημένη δημόσια. Είναι πολύ συγκροτημένη. Είναι μαχήτρια. Προχωρά και πηγαίνει στο επόμενο κεφάλαιο. Νιώθω άσχημα για αυτό που της συνέβη με τον σύντροφό της, αλλά αυτή είναι η ζωή», πρόσθεσε ο Martinez. «Στο Μαϊάμι, μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της» καταλήγει.

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις